Wie zijn wij? 

Stephanie Peeters is geboren en getogen in de Voerstreek. Als dochter van 'de gendarme' kwam zij al vroeg in contact met verschillende aspecten van het recht.

 

In 2006 begon zij aan haar rechtenstudie aan de Katholieke Universiteit van Leuven.  In 2011 behaalde zij, met onderscheiding, het diploma van Master in de Rechten.

In september 2011 trad zij toe tot de balie van Tongeren waar zij haar carrière aanvatte bij een all round advocatenkantoor.


Enkele jaren later heeft zij haar kennis verder uitgebreid door samenwerkingen aan te gaan met diverse kantoren in Limburg, waarbij de focus telkens op andere rechtsgebieden lag.

In 2013 opende zij een kantoor in haar geboortestreek. Een samenwerking met het OCMW van Voeren zorgt ervoor dat zij haar streekgenoten in raad en daad kan bijstaan in moeilijke tijden. Zij staat zowel Franstalige als Nederlandstalige cliënten bij. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de communicatie te voeren in het lokale dialect.


Sinds 2021 bent u niet enkel welkom in Voeren, maar ook op het kantoor in Gellik - Lanaken.

Wat ons kantoor onderscheidt is een persoonlijke aanpak van uw dossier, op maat van uw dossier en op maat van uw wensen en verwachtingen. Wij streven samen met u naar het best mogelijke resultaat.


Wilt u de juridische uitdagingen in uw leven met vertrouwen aanpakken? Neem vandaag nog contact op met ons kantoor. 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info